Αγαπητέ Πελάτη, παρακαλώ πατήστε είσοδοΈχετε κρυμμένα αντικείμενα

Αριστερά Αντικείμενα

Κάντε κλικ για να εμφανιστούν τα κρυμμένα αντικείμενα

Κεντρικά Αντικείμενα

Δεξιά Αντικείμενα

ΣΗΜΑΔΙΑΣελίδες: (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14)

Ραβδοσκοπία. Ιστορίες. Σημάδια Θησαυρού.2016

Περισσότερα σημάδια από τον Πολατίδη 

Τα φυσικά σημάδια αποτελούσαν και αυτά μέρος των αποκρύψεων. Σπηλιές , μεγάλες πέτρες, διάφορα ξωκλήσια, γέφυρες, πηγές, αιωνόβια δένδρα, χαρακτηριστικοί βράχοι, παλαιά ερείπια, ποτάμια, λόφοι ή κάτι το ιδιαίτερο που μπορεί να είχε μια περιοχή αποτελούσαν σημεία κοντά στα οποία έκρυβαν θησαυρούς ή τα χρησιμοποιούσαν σαν αρχικό σημείο υπολογισμού της θέσης απόκρυψης. Βέβαια η αλλαγές που γίνονται με το πέρασμα του χρόνου και με την ανθρώπινη παρέμβαση μπορούν να εξαφανίσουν ένα σημάδι και να μην βρεθεί σχεδόν ποτέ ή να αλλοιωθεί τόσο που να ερμηνευτεί λάθος.
Τα σημάδια και οι ερμηνείες τους διαφέρουν ανάλογα με το ποιος τα δημιούργησε. Οι Τούρκοι σκάλιζαν τα πιο δύσκολα σημάδια, οι βουλγάρικες ομάδες Κομιτατζίδων είχαν συνήθως η καθεμία το δικό της κώδικα και οι ιδιώτες είχε ο καθένας την δικιά του ερμηνεία.Συνήθως όσοι έκρυβαν ένα θησαυρό σκάλιζαν επάνω σε βράχους διάφορα σημάδια ή σύμβολα τα οποία, αν μπορούσε κάποιος να τα αποκρυπτογραφήσει, τον οδηγούσαν στο θησαυρό, σε κάποιο άλλο μέρος με σημάδια, σε κάποιο χάρτη ή στην παράκαμψη κάποιας παγίδας.
Σημάδια μπορεί να υπάρχουν ακόμη και σε πέτρες, κεραμίδια, χάρτες, ξύλα, μεταλλικά αντικείμενα, τοίχους, διάφορες κατασκευές, ξερολιθιές κ.λπ.Σελίδες: (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14)


Η εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων.
Για κάθε πρόσθετη πληροφορία καλέστε στο 23810 23237 ή στο 694-1550822
Copyright © 2017 Polatidis GROUP. Powered by Zen Cart