Όροι και κανόνες Ενοικίασης

 

 

Η ενοικίαση ανιχνευτή μετάλλου προϋποθέτει την φυσική παρουσία του πελάτη στα γραφεία της εταιρίας μας. Πριν την ενοικίαση γίνεται επίδειξη του τρόπου λειτουργίας της συσκευής. Ο πελάτης κατά την διάρκεια της ενοικίασης μπορεί επίσης να επικοινωνεί με τους εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρίας για οποιαδήποτε τεχνική ερώτηση, διευκρίνηση και βοήθεια χρειαστεί πάνω στο τρόπο λειτουργίας της συσκευής. Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμο από τις 09:00 μέχρι τις 22:00 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και 09:00 με 18:00 το Σάββατο.

 

Πριν την ενοικίαση πρέπει να ελέγξετε τον εξοπλισμό. Ο πελάτης πρέπει να κάνει πλήρη έλεγχο του εξοπλισμού που θα ενοικιάσει και να είναι σίγουρος ότι όλα λειτουργούν σωστά. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει κατά την διάρκεια της ενοικίασης. Η εταιρία Polatidis Group δεν φέρει  καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια χρήσης του ανιχνευτή μετάλλων.

 

 

 

ενοικίαση ανιχνευτή μετάλλων

 

Τυχόν ζημιές ή τεχνικά προβλήματα καλύπτονται από τον πελάτη. Πάντα ελέγχουμε μπροστά στον πελάτη τον εξοπλισμό που παραλαμβάνουμε από ενοικίαση για τυχόν βλάβες (γρατσουνιές, σπασίματα, ηλεκτρονικά προβλήματα κ.τ.λ). Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για οποιεσδήποτε ζημιές ή βλάβες υπάρχουν στα μηχανήματα που επιστρέφει. Εάν η ζημιά-βλάβη γίνετε να επιδιορθωθεί τότε υπολογίζουμε το κόστος επισκευής και ενημερώνουμε τον πελάτη.

 

 

Σε αντίθετη περίπτωση ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να πληρώσει το 80% της αξίας του εξοπλισμού αν ήταν καινούργιος. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση απώλειας του εξοπλισμού. Η πληρωμή από τον πελάτη, για όλες τις περιπτώσεις, πρέπει να γίνετε επιτόπου με την παράδοση του ενοικιαζομένου εξοπλισμού. Σε περίπτωση βλάβης δεν επιτρέπεται να ανοίγεται τα προϊόντα και να προσπαθείτε να τα επισκευάσετε. Σε περίπτωση που παραλάβουμε ανοικτό προϊόν τότε θα πρέπει να πληρώσετε το 80% του κόστους του προϊόντος αν ήταν καινούργιος.

 

 

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ- ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ – ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

 

enoikiasi anixneytis xrysouenoikiasi anixneyti xrysou
enoikiasi anixneytis xrysouenoikiasi anixneyti xrysouenoikiasi anixneyti xrysou

 

 

 

 

Χρεώσεις.

Η μία μέρα χρέωσης δεν περιλαμβάνει την ημέρα παραλαβής και παράδοσης. Οι ημέρες ενοικίασης είναι από 1 μέχρι 10 ημέρες για συγκεκριμένα μοντέλα ανιχνευτών μετάλλων. Οι τιμές ενοικίασης ξεκινούν από 50€ την ημέρα και εξαρτάται από το μοντέλο ανιχνευτή χρυσού που έχετε επιλέξει προς ενοικίαση και τις ημέρες ενοικίασης. Εάν η επιστροφή γίνει την επόμενη μέρα θα υπάρξει έξτρα χρέωση μιας μέρας.

 

Πληρωμή.

Η πληρωμή για την ενοικίαση θα γίνετε προκαταβολικά. Οι τρόποι πληρωμής είναι μετρητοίς, πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε λογαριασμό. Πιστώσεις δεν είναι δεκτές. Σε περίπτωση μη καταβολής του 100% του ποσού δεν θα γίνετε παράδοση του εξοπλισμού και θα ακυρώνετε η ενοικίαση. Εάν θέλετε να δεσμεύσετε έναν ανιχνευτή μετάλλων προς ενοικίαση για κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες τότε θα πρέπει να πληρώσετε το 30% του κόστους ενοικίασης προκαταβολικά και το υπόλοιπο 70% πρέπει να έχει αποπληρωθεί πριν την παράδοση του εξοπλισμού από εμάς. Εάν ακυρώσετε την ενοικίαση το 30% της προκαταβολής παρακρατείτε και δεν επιστρέφετε. Εάν δεν γίνει η κατάθεση του 30% τότε ο εξοπλισμός δεν δεσμεύεται και κάποιος άλλος πελάτης μπορεί να τον δεσμεύσει.

 

 

Τι χρειαζόμαστε από εσάς.

  • Mια αστυνομική ταυτότητα.
  • Καταβολή εγγύησης. Οι ανιχνευτές μετάλλων που ενοικιάζονται έχουν ένα ποσό εγγύησης που διαμορφώνεται ανάλογα με τον ανιχνευτή. Το ποσό της εγγύησης επιστρέφεται αμέσως στον πελάτη με την επιστροφή του ανιχνευτή.

 

 

Για ενοικίαση ανιχνευτή μετάλλων καλέστε μας στα τηλέφωνα 23810 23237 και 6941 550822

 

 

 

 

ενοικιάσεις ανιχνευτών χρυσού

 

 

 

 

H ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

 

Επισήμανση του υπουργείου για την ενοικίαση βάση της νομοθεσίας (ΦΕΚ 1440/Β/2012) (ΦΕΚ 153/Α/28-6-2002) (ΦΕΚ 1124/Β/2003):

  • Οι συσκευές που διατίθενται προς ενοικίαση θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένες στο παραπάνω ειδικό μητρώο.
  • Οι ενοικιαστές των παραπάνω μηχανημάτων θα πρέπει κατέχουν την κατά νόμο άδεια προκειμένου να προβαίνουν στην χρήση των μηχανημάτων που ενοικιάζουν, προσκομίζοντας προηγουμένως τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με το 2.