ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ και πολλά δώρα!
Προσφορά μόνο από την εταιρία Polatidis Group για όλες τις παραγγελίες άνω των 50€!

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλοι οι ανιχνευτές μετάλλων και χρυσού είναι ετοιμοπαράδοτοι και αποστέλλονται αυθημερόν και δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Οι ανιχνευτές  χρυσού και τα υπόλοιπα προϊόντα μας έρχονται σε διακριτική συσκευασία στην διεύθυνση σας ή στο τοπικό πρακτορείο ταχυμεταφορών.

Όλα τα προϊόντα ελέγχονται και αποστέλλονται σφραγισμένα σε ειδική διακριτική συσκευασία. Σε περίπτωση που η αποστολή σας φτάσει με ανοιχτό περιτύλιγμα ή καταστραμμένο πακέτο να αρνηθείτε την παραλαβή της και επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Αποστολή στην Ελλάδα

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με τις καλύτερες Εταιρείες Courier, σας παρέχει την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές .

Ενδεικτικοί χρόνοι παράδοσης:

1 εργάσιμη ημέρα. για μεγάλα αστικά κέντρα όπως: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ιωάννινα, Βόλος, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Κοζάνη, Τρίκαλα, Σέρρες κ.α.

2-3 εργάσιμες ημέρες για δυσπρόσιτες περιοχές ή νησιώτικους προορισμούς.

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή από τις 9.00 – 17.00. Αν επιθυμείτε να παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας από το πρακτορείο ταχυμεταφορών. Οι παραλαβές γίνονται καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή από τις 9.00 – 20.00 και Σάββατο 9,00 – 13.00. Επικοινωνήστε με την εταιρία μας ή στείλτε μας το σχόλιό σας σχετικά με συγκεκριμένη ώρα παράδοσης.

 

Κόστος αποστολής:

Για παραγγελίας άνω των 50€ η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Για παραγγελίας κάτω των 50€ το κόστος της αποστολής και αντικαταβολής είναι 5€ ανεξάρτητα από το βάρος και τον όγκο του προϊόντος.

 

Αποστολή σε όλο τον κόσμο

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με συνεργαζόμενη Εταιρεία Courier με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η παράδοση στην Ευρώπη γίνεται εντός 4-6 εργάσιμων ημερών ενώ στις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού φτάνει τις 7-9 εργάσιμες ημέρες.

 

 

Παραλαβή από την έδρα της εταιρίας Polatidis-group

Μπορείτε επίσης, να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από τη φυσική έδρα της εταιρίας μας στην Έδεσσα, Φιλίππου 10,χωρίς καμία επιβάρυνση, αφού η προετοιμασία της έχει ολοκληρωθεί και έχετε ενημερωθεί σχετικά. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν επίδειξης και εκμάθησης του εξοπλισμού από καταρτισμένους τεχνικούς.

Οι παραγγελίες παραμένουν ετοιμοπαράδοτες για διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών, μετά το πέρας των οποίων ακυρώνονται.