ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ POLATIDIS GROUP.

NoktaMakro Racer 2

Προσφορές Πολατίδης Group

Ο ανιχνευτής μετάλλων MAKRO Racer 2 θα σας συναρπάσει με την εξαιρετική απόδοση του και τα νέα χαρακτηριστικά του, με τα οποία μπορεί να εντοπίζει περισσότερους θησαυρούς παρά σκουπίδια. Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι: το Notch Filter,  ο Ήχος Σιδήρου, το Tone Break, ο ISAT (Έξυπνος αυτόματος συντονισμός), ο προηγμένος διαχωρισμός μετάλλων, καθώς και η νέα DEEP λειτουργία του. Τέλος διαθέτει και αδιάβροχο πηνίο αναζήτησης.

Ο νέος ανιχνευτής χρυσού Racer 2 έχει την τεχνολογία και την τεχνογνωσία να κάνει τέλειο διαχωρισμό μετάλλων μέσα στο έδαφος.
Διαθέτει ψηφιακή φωτιζόμενη οθόνη ενδείξεων.

Απορρίπτει με μεγάλη ευκολία τα «άχρηστα» μεταλλικά αντικείμενα που βρίσκονται διάσπαρτα στο έδαφος , όπως καρφιά, σύρματα ,σίδερα , πρόκες, βίδες, καπάκια αναψυκτικών κ.α.

Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να προσδιορίσει το βάθος του αντικειμένου που βρίσκονται θαμμένα στο έδαφος πριν αρχίσετε το σκάψιμο.

Το μηχάνημα είναι κατασκευασμένο ώστε να μπορεί να βρει από μια χρυσή λίρα ως ένα κιβώτιο χρυσά νομίσματα, καθώς ακόμα και ένα βαρέλι. Το Racer 2 έχει την δυνατότητα να εντοπίσει ένα αντικείμενο από 0 έως 2 μέτρα.

NoktaMakro Impact Pro

Προσφορές Πολατίδης Group

Ανακαλύψτε τους βαθιά κρυμμένους θησαυρούς με το πιο σύχρονο τεχνολογικά και κορυφαίο μηχάνημα παγκοσμίως. Το IMPACT συνδυάζει 36 ανιχνευτές σε ένα και χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής, επιτρέποντας μια μοναδική εμπειρία στους ανιχνευτές μετάλλων και εύκολο χειρισμό για νέους και έμπειρους χρήστες. Ήρθε επιτέλους η στιγμή να αποκτήσετε τον ανιχνευτή μετάλλων των ονείρων κάθε σοβαρού χρυσοθήρα σε χαμηλή τιμή. Ερευνήστε στα ίδια μέρη που είχατε πάει και βρείτε καινούργιους στόχους που έχασε ο παλιός σας ανιχνευτής σε μεγαλύτερο βάθος. Το Impact είναι ο ανιχνευτής που με την κυκλοφορία του άλλαξε την νοοτροπία και τον τρόπο ανίχνευσης στους χρυσοθήρες σε Αμερική και Ευρώπη και έκανε όλους τους άλλους κατασκευαστές να χάσουν σε πωλήσεις. Η εργονομία και ο έξυπνος σχεδιασμός του έκρυψε τα καλώδια των κλασσικών ανιχνευτών, ενσωμάτωσε εύκολα κουμπώματα συναρμολόγησης, το έκανε ελαφρύ από ανθεκτικά υλικά, του έδωσε σχήμα όπλου δείχνοντας το κύρος της εταιρίας και μεταξύ άλλων καινοτομιών περιλαμβάνει 3 διαφορετικές συχνότητες λειτουργίας για να μην χάσετε κανένα υπόγειο στόχο από τον πιο μικρό μέχρι και το μεγαλύτερο.