ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥ

POLATIDIS GROUP

 

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

23810 23237

6941 550822

 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις για να μάθετε τα πάντα για τους ανιχνευτές μετάλλων και θησαυρού και για τα ραβδοσκοπικά όργανα.

 

 

Πώς λειτουργεί ένας ανιχνευτής μετάλλων?

 

Κάθε ανιχνευτής ή ανιχνευτής χρυσού μετάλλων στέλνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλής συχνότητας. Όταν τα κύματα αυτά συναντούν ένα μεταλλικό αντικείμενο, τότε το αντικείμενο αυτό δημιουργεί ένα δικό του ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Ο ανιχνευτής μετάλλων εντοπίζει το καινούριο πεδίο που δημιουργήθηκε και σύμφωνα με τις μετρήσεις που παίρνει, μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για τον στόχο. Διευκρινίζουμε ότι κάθε ένα μέταλλο δημιουργεί διαφορετικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και έτσι οι ανιχνευτές είναι σε θέση να διαχωρίσουν το είδος του μετάλλου. Το κάθε μέταλλο έχει λοιπόν την δική του ταυτότητα.

Τα μηχανήματα μπορούν να «βλέπουν» στο έδαφος παράδειγμα μια στάμνα γεμάτη χρυσό αν είναι πήλινη ή ένα ξύλινο βαρελάκι ή αν ο χρυσός έχει τοποθετηθεί στο έδαφος χωρίς κάποιο περίβλημα. Τότε οι ανιχνευτές έχουν πιο αξιόπιστα αποτελέσματα σε ότι αφορά το περιεχόμενο αυτών των αντικειμένων.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τι δεν μπορούν να κάνουν τα μηχανήματα?

 

1. Ο ανιχνευτής μετάλλων βρήκε ένα σιδερένιο κιβώτιο γεμάτο χρυσές λίρες?

Ένας ανιχνευτής μετάλλων χρυσού βρίσκει ένα σιδερένιο κιβώτιο. Δεν ξέρει το κιβώτιο, αν έχει χρυσές λίρες ή σφαίρες ή τρόφιμα. Με λίγα λόγια δεν κάνει διάκριση μέταλλο μέσα στο μέταλλο.

 

2. Μια αλουμινένια κατσαρόλα θαμμένη στο έδαφος, αν έχει μέσα χρυσά πεντόλιρα ο ανιχνευτής μετάλλων θα την βρει?

Ο ανιχνευτής μετάλλων θα βρει την αλουμινένια κατσαρόλα, που είναι θαμμένη στο έδαφος, δεν θα μπορεί όμως να διαπεράσει το μέταλλο και να διακρίνει ο χειριστής έαν έχει χρυσές λίρες ή κάτι άλλο. Το μηχάνημα βλέπει την εξωτερική επιφάνεια του μετάλλου.

 

3. Αλλάζουμε μέταλλο και πηγαίνουμε σε ένα χάλκινο καζάνι που είναι κρυμμένο πολλά χρόνια μέσα στο έδαφος και έχει μέσα ένα θησαυρό. Ο ανιχνευτής χρυσού θα βρει πολύ εύκολα το καζάνι που είναι κρυμμένο στο έδαφος αλλά ο χειριστής δε θα μπορεί να ξέρει τι κρύβει μέσα το καζάνι.

Κανένας ανιχνευτής μετάλλων στον κόσμο δε μπορεί να κάνει διάκριση μέταλλο μέσα στο μέταλλο.

 

4. Μια ερώτηση και μια απάντηση για όλους. Να μην σας κουράζω περισσότερο, θα σας εξηγήσω αναλυτικά τι κάνει ο ανιχνευτής μετάλλων και χρυσού. Για παράδειγμα, θα σας αναφέρω μερικά μεταλλικά αντικείμενα πολύτιμα. Χρυσά δαχτυλίδια, χάλκινα σταυρουδάκια, ασημένια σκουλαρίκια, διάφορα βραχιόλια, ασημένια μενταγιόν, χρυσές καρφίτσες, χάλκινες σφαίρες, χρυσές λόγχες, χάλκινες ασπίδες,χρυσά στεφάνια, πλάκες χρυσού, πεντόλιρα, διάφορες λίρες ή κέρματα, χάλκινα, χρυσά και ασημένια κτλ.

Αν αυτά βρίσκονται σε μεταλλικά κιβώτια, μπαούλα, καζάνια, ότι έχει σχέση με μέταλλο και είναι ντυμένος ο περίγυρος, το μηχάνημα ανίχνευσης δεν μπορεί να κάνει διάκριση μέταλλο μέσα στο μέταλλο. Όσα χρήματα και να δώσετε για να αγοράσετε έναν ανιχνευτή χρυσού δεν υπάρχει αυτή η τεχνολογία από κανένα κατασκευαστή. Σας το εγγυάται η εταιρία Polatidis Group.

 

5. Ένα ατσαλένιο κιβώτιο γεμάτο με σφαίρες στο έδαφος.

Ο ανιχνευτής θα βρει το ατσαλένιο κιβώτιο που είναι κρυμμένο στο έδαφος αλλά αν έχει μέσα λίρες ή σφαίρες, δεν θα μπορεί να κάνει διάκριση μέταλλο μέσα στο μέταλλο, όπως είπαμε.

 

6. Ένα μεταλλικό καζάνι αν είναι γεμάτο με τρόφιμα ή ένα κιβώτιο μεταλλικό γεμάτο όπλα ή ένα γκιούμι με χρυσές λίρες είναι κρυμμένα στο έδαφος οι ανιχνευτές μετάλλων χρυσού (μηχανήματα) τα εντοπίζουν εύκολα, μπορούν να τα βρουν στο έδαφος, αλλά ο χειριστής δε μπορεί να γνωρίζει τι κρύβεται σε κάθε αντικείμενο. Βλέπει την εξωτερική επιφάνεια του κάθε μετάλλου.

 

Σαν Πολατίδης πιστεύω ότι σας διαφώτισα αρκετά, πολλοί έμπειροι χρυσοθήρες τα γνωρίζουν αυτά, ότι οι ανιχνευτές μετάλλων και χρυσού (μηχανήματα) δεν κάνουν διάκριση μέταλλο μέσα στο μέταλλο.

 

 

Πως μπορώ να αγοράσω ανιχνευτή μετάλλων και να είμαι νόμιμος?

 

Η αγορά κάθε ανιχνευτή μετάλλων είναι εύκολη και άμεση. Η κατοχή ανιχνευτή μετάλλων είναι νόμιμη. Απλώς ο αγοραστής – κάτοχος ενός ανιχνευτή μετάλλων πρέπει και είναι καλό να το δηλώσει στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για να είναι σε οποιονδήποτε έλεγχο ακόμα πιο νόμιμος. Δε στοιχίζει η δήλωση, είναι δωρεάν. Η εταιρία Polatidis Group είναι σε θέση να σας ετοιμάσει όλα τα χαρτιά που απαιτούνται. Ο αγοραστής το μόνο που θα κάνει έιναι να περιμένει 15 – 30 μέρες να πάρει την άδεια κατοχής. Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού δε φακελώνει κανέναν, όπως πίστευαν παλιότερα. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και απαντούν συνήθως θετικά. Στη δήλωση αναφέρεται το κατάστημα πώλησης, τα στοιχεία του αγοραστή (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμος δελτίου ταυτότητας, ΑΦΜ, τελέφωνο επικοινωνίας) και τα στοιχεία του ανιχνευτή μετάλλων (εργοστάσιο, μοντέλο, σειριακός αριθμός). Με αυτό το έγγραφο ο κάτοχος ενός ανιχνευτή μετάλλων και μαζί με το νόμιμο έγγραφο αγοράς σε κάθε ενδεχόμενο έλεγχο της αστυνομίας είναι νόμιμος.

 

 

 

Οι ανιχνευτές χρυσού και μετάλλων θα μας δώσουν ενδείξεις ότι βρέθηκαν αντικείμενα (12 παραδείγματα)

 

1. Ανιχνευτής εντοπίζει σιδερένιο κιβώτιο.

2. Ο ανιχνευτής μετάλλων βρίσκει μια κατσαρόλα αλουμινίου.

3. Ανιχνευτής χρυσού εντοπίζει ένα χάλκινο καζάνι.

4. Ο ανιχνευτής βρίσκει ένα μεταλλικό κουτί.

5. Ανιχνευτής μετάλλου εντοπίζει ένα ατσαλένιο κιβώτιο.

6. Ο ανιχνευτής χρυσού βρίσκει ένα μεταλλικό στρατιωτικό κιβώτιο θαμμένο στο έδαφος.

7. Ο ανιχνευτής μετάλλων βρίσκει ένα μπαούλο θαμμένο με χρυσές λίρες.

8. Ο ανιχνευτής μετάλλων και χρυσού βρίσκει πεντόλιρα.

9. Ο ανιχνευτής μετάλλων βρίσκει ένα πήλινο δοχείο γεμάτο με χρυσαφικά, λίρες, πεντόλιρα κτλ.

10. Ο ανιχνευτής χρυσού εντοπίζει ένα τσουβαλάκι με λίρες, πεντόλιρα μέσα σε ένα ντουβάρι και σε βράχο. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

11. Τα μηχανήματα χρυσού βρίσκουν από ένα νόμισμα, μια λίρα ως ένα καζάνι με μεγάλη ακρίβεια, όπου και να είναι θαμμένα είτε στο έδαφος, είτε σε ντουβάρια με μεγάλη ευκολία τα νέα μηχανήματα που διαθέτουν καινούργια τεχνολογία και τεχνογνωσία.

12. Τι μπορεί να κάνει ένας ανιχνευτής: Τρία πράγματα πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. 1ον και βασικό: Να υπάρχει ένα αντικείμενο θαμμένο στο έδαφος. 2ον: Ένα καλό μηχάνημα χρυσού και 3ον: Ένας καλός χειριστής για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Ο κ. Πολατίδης συμβουλεύει και προτείνει όποιος θέλει να ασχοληθεί με τους ανιχνευτές μετάλλων – χόμπι πρέπει να το αγαπάει, να πηγαίνει στις δουλειές του. Όταν ασχολείται με τους ανιχνευτές μετάλλων στον ελεύθερο του χρόνο να το βλέπει σαν χόμπι.

 

 

 

Υπάρχουν ψεύτικες προσφορές τιμών και για ανιχνευτές μετάλλων στο διαδίκτυο – ίντερνετ?

 

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια παρουσιάστηκαν καταστήματα μαϊμού στο ελληνικό ίντερνετ με κάποια τηλέφωνα από την Ελλάδα, ενώ τα καταστήματα βρίσκονται σε γειτονικές χώρες όπως Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια με ψεύτικες προσφορές και τιμές για να σας οδηγήσουν σε ανιχνευτές μετάλλων – μαϊμού είτε σε χαμηλότερες τιμές για να σας δελεάσουν. Κανένα κατάστημα που πουλάει αυθεντικούς ανιχνευτές μετάλλων μεγάλων εταιριών δεν έχει διαφορά στις τιμές πάνω από 10%. Διαφημίζουν ανιχνευτές μετάλλων κάτω από το κόστος του κατασκευαστή. Αυτό είναι αδύνατο.

Πολλά καταστήματα αντιπροσωπεύουν μια εταιρία με ανιχνευτές μετάλλων και σας προωθούν να αγοράσετε τον ανιχνευτή της εταιρίας τους. Αυτό είναι bullying. Βέβαια αυτό συμβάινει σε καταστήματα που εδρεύουν στη γειτονική Αλβανία, Βουλγαρία, Ιταλία ή Γερμανία, σε κάποια καταστήματα στην Ελλάδα δεν ισχύει αυτό. Καλύτερα να αγοράζετε ανιχνευτές μετάλλων από σοβαρά καταστήματα που βρίσκονται στην Ελλάδα και σας παρέχουν service, εγγύηση, τεχνική υποστήριξη και οδηγίες χρήσης στα ελληνικά. Μ’αυτό τον τρόπο θα είστε μόνο κερδισμένοι. Πιστεύω να σας διαφώτισα και σ’αυτό το κομμάτι.

 

 

 

 

Τι εγγύηση μου παρέχει το κατάστημα με μία αγορά ενός ανιχνευτή μετάλλων?

 

Ο επιχειρηματίας που πουλάει ανιχνευτές μετάλλων χρυσού, παλμικούς ανιχνευτές, ανιχνευτές καλωδίων, μηχανήματα security (ανιχνευτές security), πύλες ανίχνευσης, ανιχνευτές μετάλλων σωληνώσεων, μηχανήματα ανιχνευτές μετάλλων μαγνητόμετρα, τρισδιάστατοι ανιχνευτές μετάλλων κτλ. είναι η Polatidis Group, μία από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες παγκοσμίως τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη  που διαθέτει φυσικό κατάστημα, εκθεσιακό χώρο και τεχνική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής με κάθε αγορά ανιχνευτή μετάλλων, ο αγοραστής έχει 2 χρόνια γραπτή εγγύηση, τόσο από τις κατασκευαστικές εταιρίες, όσο και από την εταιρία Polatidis Group. Όλα τα μηχανήματα έχουν οδηγίες χρήσης στα ελληνικά. Ο πελάτης που αγοράζει ανιχνευτή μετάλλων που έχει κάποιο ελλάτωμα είτε το πηνίο, είτε ο ανιχνευτής έχει πρόβλημα στην οθόνη ή κάποια άλλα μέρη όπως καλώδια, λογισμικά η εταιρία Polatidis Group είναι σε θέση να τα αντικαταστήσει ή να τα επισκευάσει.

Κατόπιν τούτου δε φέρουμε καμία ευθύνη για παραβίαση – επέμβαση στο μηχάνημα από τρίτο τεχνίτη ή αγορά ανιχνευτή από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο άσχετο προς την αντιπροσωπεία. Ανιχνευτές μετάλλων Polatidis Group. Η εταιρία μας με τους εξειδικευμένους τεχνικούς ελέγχει τη καλή λειτουργία του ανιχνευτή μετάλλων πριν να αποστείλουμε οποιοδήποτε μηχάνημα. Όλοι οι ανιχνευτές μετάλλων, της εταιρίας Polatidis Group έρχονται σε διακριτική συσκευάσια και έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά. Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 2381023237 και 6941550822.

 

 

 

 

Πολλοί πιστεύουν ότι οι ανιχνευτές μετάλλων που πωλούνται σε καταστήματα στην Ελλάδα έχουν μειωμένη απόδοση. Μάθετε την αλήθεια.

 

Οι ανιχνευτές μετάλλων που πωλούνται από καταστήματα στην Ελλάδα να είστε σίγουροι ότι δεν έχουν μειωμένη απόδοση. Να σας το ξεκαθαρίσω καλύτερα. Καμία κατασκευαστική εταιρία ανιχνευτών μετάλλων δεν έχει πάρει κάποια εντολή από το επίσημο ελληνικό κράτος να φτιάξει ανιχνευτές μετάλλων μειωμένης απόδοσης για την Ελλάδα. Κάποια παπαγαλάκια που νομίζουν ότι γνωρίζουν το αντικέιμενο με τους ανιχνευτές μετάλλων κυκλοφορούν κάποιες φήμες δήθεν για ανιχνευτές μειωμένης απόδοσης.

Και κάτι ακόμα που πρέπει να μάθετε: Όποιος κατασκευαστής και έμπορος ανιχνευτών μετάλλων σας πει ότι θα σας κάνει αναβάθμιση τον ανιχνευτή μετάλλων και χρυσού, αυτός ο κύριος θέλει να αρπάξει κάποια ευρώ από τη τσέπη σας. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποια αναβάθμιση, κάποια απατεωνιά θα κάνει. Αν μπορούσε να γίνει κάποια αναβάθμιση θα την είχε κάνει ο κατασκευαστής. Μην είστε αφελείς! Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

 

 

 

 

Τα παλμικά μηχανήματα ανιχνεύουν βαθύτερα?

 

Οι παλμικοί ανιχνευτές μετάλλων μπορούν να πάνε σχετικά βαθύτερα. Δεν μπορούν να κάνουν διαχωρισμό, είναι εύκολοι στην κατασκευή. Όλες αυτές οι κατασκευές (kits) ανήκουν στη δεκαετία του ’70 και του ’80. Συνήθως αυτοί οι ανιχνευτές χρυπάνε πετρώματα, μεταλεύματα και δεν έχουν καλό διαχωρισμό. Μερικές εταιρίες (kits) το εκμεταλεύονται δήθεν ότι θα σας πουλήσουν ένα παλμικό ανιχνευτή για να πηγαίνει βαθύτερα. Συνήθως αυτές οι κατασκευές φτιάχνονται από επιτήδειους στη γειτονική χώρα της Βουλγαρίας και είναι κακής ποιότητας.

Όσο για τους ανιχνευτές μετάλλων VLF οι σύγχρονοι της τελευτάιας πενταετίας είναι εξαιρετικά ικανοί να βρίσκουν αντικείμενα σε μεγάλο βάθος, είναι γρήγοροι γιατί είναι VLF και έχετε θετικά αποτελέσματα στην οθόνη, με ψηφιακά νούμερα και μπορείτε να κάνετε διαχωρισμό τα σιδηρούχα μέταλλα από τα ευγενή με μεγάλη ευκολία. Μπορούμε να μετρήσουμε το βάθος του αντικειμένου που είναι κρυμμένο – θαμμένο στη γη. Διαθέτουν νέες τεχνολογίες γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος από εταιρία σε εταιρία. Κάθε νέος χρόνος φέρνει καλύτερους και πιο εξελιγμένους ανιχνευτές μετάλλων στη ζωή μας. Έτσι το χόμπι μας γίνεται πιο ευχάριστο και καλύτερο. Ευχαριστούμε όλες τις εταιρίες για τις νέες τεχνολογίες που έχουν οι ανιχνευτές μετάλλων.

 

 

 

 

Θεωρείται νόμιμη η αγορά ενός ανιχνευτή μετάλλων και χρυσού;;

 

Η αγορά ενός ανιχνευτή μετάλλων και χρυσού θεωρείται νόμιμη και μπορεί να πραγματοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Ο ενδιαφερόμενος, μπορεί να επισκεφθεί το κατάστημα μας και με την σωστή ενημέρωση και καθοδήγηση από τους έμπειρους τεχνικούς μας, να καταλήξει στο κατάλληλο μηχάνημα για τις ανάγκες του.

 

 

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μου πείτε τη διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσω, ώστε να είμαι νόμιμος κατά τη διάρκεια της έρευνας;;

 

Έχουμε λάβει πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις ανησυχίες σας, όσον αφορά τη νομοθεσία που ισχύει για τους ανιχνευτές μετάλλων.

Αρχικά, το κατάστημα μας με την αγορά του μηχανήματος, παρέχει στον αγοραστή το έντυπο της άδειας κατοχής. Αυτό το έντυπο περιέχει προσυμπληρωμένα τα στοιχεία του πωλητή, δηλαδή της εταιρίας μας, καθώς και τα στοιχεία του ανιχνευτή (μοντέλο, εργοστάσιο κατασκευής και σειριακός αριθμός). Ο πελάτης μας στη συνέχεια, θα πρέπει να συμπληρώσει τα δικά του στοιχεία (Ονομ/νυμο, διεύθυνση, ΤΚ, αριθμό δελτίου ταυτότητας, ΑΦΜ και τηλέφωνο επικοινωνίας). Η συμπληρωμένη αίτηση, μαζί με μια φωτοτυπία της ταυτότητας του ενδιαφερόμενου, μπορεί είτε να ταχυδρομηθεί στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, είτε να αποσταλλεί μέσω email.

Μετά το πέρας των 15-30 ημερών, θα έρθει η απάντηση από το Υπουργείο, η οποία είναι πάντα θετική. Το έγγραφο της απάντησης, είναι η άδεια κατοχής που θα πρέπει να συνοδεύει το μηχάνημα, όπου αναγράφεται ο αριθμός μητρώου του. Η άδεια έχει ισχύ ενός χρόνου, επομένως χρειάζεται ετήσια ανανέωση, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία.

 

 

 

 

 

Θα ήθελα να αγοράσω έναν ανιχνευτή μετάλλων, αλλά φοβάμαι ότι είναι παράνομο να τον χρησιμοποιήσω.

 

Ο αγοραστής του μηχανήματος, αφού έχει ακολουθήσει την παραπάνω διαδικασία και έχει λάβει την απάντηση του Υπουργείου, μπορεί να προχωρήσει στην αίτηση για την άδεια χρήσης του μηχανήματος. Η διαδικασία είναι δωρεάν!

Πρώτον, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ώστε να τον παραπέμψουν στην τοπική εφορεία αρχαιοτήτων, του τόπου που θέλει να ανιχνεύσει με το μηχάνημα που προμηθεύτηκε. Δεν υπάρχει περιορισμός στις περιοχές που μπορεί να συμπεριλάβει.

Τα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί είναι τα εξής:

 

α.  φωτοτυπία της άδειας κατοχής

β. αποσπάσματα χαρτών (Google maps) των περιοχών που θέλουμε να ανιχνεύσουμε

 

γ.  αίτηση που αναφέρει τον λόγο της έρευνας μας, καθώς και τα άτομα που πρόκειται να είναι μαζί μας

 

Η άδεια θα σταλεί μέσα σε περίοδο 5 μηνών και διαρκεί συνήθως ένα χρόνο. Από εκεί και πέρα, πρέπει να ενημερωθεί η εφορεία αρχαιοτήτων του τόπου, στον οποίο θέλουμε να διεξαχθεί η έρευνα περίπου 5 μέρες νωρίτερα. Ενδέχεται η έρευνα μας να γίνει με παρουσία κάποιου υπαλλήλου της αρχαιολογικής υπηρεσίας.

 

Το μέγιστο  βάθος που επιτρέπεται να σκάψουμε βάση νόμου, είναι τα 20 εκ.

Μετά το πέρας ενός έτους, η άδεια χρήσης του ανιχνευτή πρέπει να ανανεωθεί, διαφορετικά ο χειριστής διαγράφεται από το μητρώο.

 

 

 

 

 

 

Θέλω να αγοράσω ένα μηχάνημα της Nokta Makro, αλλά δεν το κάνω γιατί κατασκευάζεται στην Τουρκία.

 

Αυτή είναι μια συχνή ανησυχία των νέων, αλλά και παλαιών χρυσοθήρων, που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα μηχάνημα.

Υπάρχουν 4 πολύ σημαντικοί λόγοι που καθιστούν τα συγκεκριμένα μηχανήματα ιδανικά.

  1. Οι ανιχνευτές μετάλλων της NOKTA MAKRO κατασκευάζονται στην Κωνσταντινούπολη, λόγω του χαμηλού κόστους παραγωγής. Τι πετυχαίνεται με αυτό; Ο ενδιαφερόμενος προμηθεύεται ένα μηχάνημα το οποίο διαθέτει υψηλή τεχνολογία και πολλές δυνατότητες, με χαμηλή τιμή αγοράς.
  2. Ένα ακόμα σημαντικό, αλλά και αναμφίβολα μεγαλύτερο προτέρημα σε σχέση με άλλα μηχανήματα, είναι το έδαφος στο οποίο δοκιμάζονται όλοι οι ανιχνευτές μετάλλων της NOKTA MAKRO.
  3. Το έδαφος της Τουρκίας ταιριάζει απόλυτα με αυτό της Ελλάδας. Επομένως, όπως είναι αυτονόητο, ο αγοραστής δεν έχει τίποτα να φοβάται, όσον αφορά την απόδοση του μηχανήματος που θα προμηθευτεί. Προσφέρεται 100% αξιοπιστία στις επιδόσεις του ανιχνευτή κατά της διάρκεια της έρευνας, αφού ουσιαστικά έχουν φτιαχτεί για να ανιχνεύουν σε ίδια σύσταση εδάφους με αυτήν της Ελλάδας.
  4. Ένας ανιχνευτής που έχει ελεγχθεί σε εδάφη, για παράδειγμα, αμερικάνικα ή γαλλικά, δεν μπορεί να μας προσφέρει τα ίδια αποτελέσματα. Η NOKTA MAKRO έχει μεριμνήσει να εξοπλιστούν οι ανιχνευτές της , ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε είδους πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στα εδάφη της χώρας μας, της οποίας το έδαφος είναι πλούσιο σε μεταλλεύματα.

 

 

 

Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν μηχανήματα που συνδέονται με δορυφόρους;;;

 

Η συγκεκριμένη ερώτηση έχει τεθεί πολλές φορές από πελάτες μας, οι οποίοι παραπλανώνται από πολλούς επιτήδειους.

Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε στους ενδιαφερόμενους πελάτες μας, αλλά και όλο τον κόσμο, ότι δεν υπάρχει κανένα μηχάνημα, όσο και αν κοστίζει,  που να επικοινωνεί με δορυφόρους.

Μην πιστεύετε κανέναν, όσο πειστικός και αν είναι, ότι γνωρίζει κάποιον που έχει πρόσβαση σε εξοπλισμό δορυφόρου. Αυτός είτε δε γνωρίζει την αλήθεια, επομένως είναι και αυτός θύμα κάποιου άλλου, είτε θέλει να σας κοροϊδέψει.

 

 

 

Υπάρχει κάποιο μηχάνημα που να ανιχνεύει μόνο χρυσό;

 

Δεν υπάρχει κανένα μηχάνημα που να μπορεί να ανιχνεύσει μόνο χρυσό. Όσα χρήματα και να δώσετε δεν θα μπορέσετε να βρείτε πουθενά κάποιον ανιχνευτή που να βρίσκει μόνο χρυσό και τίποτα άλλο.

Τα μηχανήματα μας διαθέτουν νέα υψηλή τεχνολογία κι έτσι παρέχουν στον αγοραστή μια πιο εύκολη και αποτελεσματικότερη έρευνα. Πιο συγκεκριμένα, ο χειριστής μπορεί να ρυθμίσει το μηχάνημα να ανιχνεύει με όποιον τρόπο θεωρεί κατάλληλο. Μπορεί να αποκλείει άχρηστα αντικείμενα, όπως σίδερα, καρφιά κτλ., ώστε να μην τον ενοχλούν κατά τη διάρκεια της έρευνας του. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον διαχωρισμό μετάλλων και να αποκλείσει όσα θεωρεί ότι δεν θα τον βοηθήσουν να βρει αυτό που ψάχνει.

Μην ξεχνάτε ότι όλα εξαρτώνται από ένα τυχερό «μπιπ», και χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Βέβαια το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να κατανοήσουμε ότι κάνουμε απλά ένα χόμπι, χωρίς να φανατιζόμαστε ή να θυσιάζουμε σημαντικά κομμάτια της καθημερινότητας μας.

 

 

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:00 – 22:00

ΣΑΒΒΑΤΟ: 09:00 – 18:00

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ

 

 

 

EMAIL

FACEBOOK

YOUTUBE

INSTAGRAM

TWITTER